fredag 30 januari 2009

PIF

Ja nu är det dags att annordna min första PIF. Jag hade turen att vinna PIF'en hos: http://annicasscrapblog.blogspot.com/

Så nu skulle jag vilja ha förslag på en bra present till min mamma som på måndag ska operera höften. Jag skulle gärna vilja muntra upp henne lite. Så skriv en komentar med ditt förslag och nästa fredag (6/2) kommer jag att dra en vinnare av PIF'en som får ett hemligt paket med lite pysselsaker.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En perfekt present är något hon kan göra under tiden efter operationen. Jag skulle göra ett vackert kort där det står att du köpt en prenumeration på hennes favorittidning (eller någon du tror hon skulle gilla) samtidigt som hon får första numret tillsammans med ditt kort.
Måste även tipsa om ljudböcker, som brukar vara mycket uppskattat när man är sängliggandes ett tag.
Lycka till!

Anonym sa...

Jag tycker du ska ge henne en stor fruktkorg, där du äve nlägger i en bok, en tidning eller en dvd (gärna med en tv-serie så räcker den länge). I korgen kan du även stoppa ett egentillverkat presentkort på tjänster du kan hjälpa henne med så här efter operationen...
Hälsa din mamma lycka till!
sanna_lindblad@hotmail.com

Camillha sa...

En skön duschtvål med underbar doft skulle jag nog uppskatta om jag låg på sjukhus. Dofter gör en gott! En skön väldoftande handkräm är ju inte heller fel!
Sen skulle jag själv vilja ha något för händer, smycken eller broderi.
Lycka till med inköp och operation!